1 kommentar


  1. Åh, jag vill också ta mig tid att sy mer! Låter som en toppendag :)
    Tänker på boken ”De små tingens Gud” av Arundati Roy (eller vad hen nu heter). Vet ju inte alls om du skulle gilla den, men jag ÄLSKADE den när jag läste den. De är verkligen sjukt bra på att fokusera på de där små tingen. Kan ägna en hel sida åt att beskriva ett persikoträd (som jag mins det), bara för att det är så vackert! Är även en inte så nice berättelse, men så himla fint att den är så bra på att fokusera på de där små sakerna som man lätt glömmer.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>