3 kommentarer

 1. Linnea

  Härligt att du börjat skriva igen! Du har, om jag får uttrycka mig så, ett ”Tomas-sjödinskt” sätt att skriva på som jag verkligen uppskattar. Hoppas dock att du bara skriver när du själv har ork och lust, för det vore tråkigt om bloggen förknippades med krav, stress och prestationsångest… Lycka till med arbetsttäningen!

  Svara
 2. Katarina

  Jag blev väldigt glad att se att du hade skrivit ett nytt inlägg. Hade saknad dem!!
  Men, det är du själv som känner när det är dags att skriva nya rader. Du ska inte känna någon press att uppdatera bloggen varje dag. Jag kommer att läsa kommande inlägg när de kommer :). Ta hand om dig själv i första hand och känner du inte för att skriva så vänta till dess att lusten kommer.

  Svara
 3. Frida

  Jag har saknat att lösa dina intressanta och alltid lika tänkvärda inlägg.

  Alla dina inlägg är välskrivna och jag förstår att det borde ta mycket tid och ork att skriva dagliga sådana. Själv brukar jag inte alltid läsa dagligen utan läsa några inlägg på samma gång, från där jag senast läste. Du skriver så bra så jag kan inte hoppa över något :)
  Tycker det är perfekt när du länkar nya inlägg på fb! Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>